Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada somya düzeltmek

Rüyada somya düzeltmek

Rüyada somya düzeltmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, başarı kazanılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine inanılır.

Rüyada somya düzeltmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu ilerleyecek.

Rüyada somya düzeltmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta somya görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir somya görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada somya görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işarettir.

Rüyada somya yatak görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına tabir olunur.

Rüyada somyada oturmak hayallerinin gerçek olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eşarp düzeltmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yanlışı düzeltmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments