Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada somyada oturmak

Rüyada somyada oturmak

Rüyada somyada oturmak sıkıntılarını aşacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, hevesinin kursağında kalacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet eder.

Rüyada somyada oturmak gördüyseniz:

  • Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir.

Rüyada somyada oturmak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada somya yatak görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, başının belaya girmeyeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir somya görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, geleceğinizin güzel olacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada somya görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, işlerin hafifleyeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada tahta somya görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada somya düzeltmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilisede oturmak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalıkta oturmak bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, gözyaşlarının dineceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments