Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba diye seslenmek

Rüyada baba diye seslenmek

Rüyada baba diye seslenmek rızkın gittikçe azalacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, sorunlarının günden güne artacağına, talihin yüze güleceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada baba diye seslenmek gördüyseniz:

  • Bazı köklü mücadele biçimlerinizi yenilemeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada baba diye seslenmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada anne diye seslenmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, planlarının bozulacağına yorulur.

Rüyada baba diye bağırmak olayın ağız münakaşasına varacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada baba diye ağlamak şöhret ve hayır getireceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına işarettir.

Rüyada birini öldü diye duymak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada biri öldü diye ağlamak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis diye bağırmak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments