Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis diye bağırmak

Rüyada polis diye bağırmak

Rüyada polis diye bağırmak rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, ona yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis diye bağırmak gördüyseniz:

  • Elde ettiğiniz sonuçların gerekçelerini geçerli delillere dayanarak, planlı şekilde anlatabilirsiniz.

Rüyada polis diye bağırmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına yorulur.

Rüyada yeter diye bağırmak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak aksiliklerin yaşanacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yaşam refahının düşeceğine inanılır.

Rüyada baba diye bağırmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet etmektedir.

Rüyada abi diye bağırmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yardım edin diye bağırmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine inanılır.

Rüyada birini öldü diye duymak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments