Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri öldü diye ağlamak

Rüyada biri öldü diye ağlamak

Rüyada biri öldü diye ağlamak çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, anne baba duası alınacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada biri öldü diye ağlamak gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada biri öldü diye ağlamak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, her zaman el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne diye ağlamak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba diye ağlamak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini öldü diye duymak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada imdat diye bağıran birini görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis diye bağırmak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne diye seslenmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, gerginliğin biteceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeter diye bağırmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments