Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba diye bağırmak

Rüyada baba diye bağırmak

Rüyada baba diye bağırmak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada baba diye bağırmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada baba diye bağırmak sıkıntıdan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine inanılır.

Rüyada yardım edin diye bağırmak derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, eldeki imkanların giderek azalacağına alamet eder.

Rüyada polis diye bağırmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeter diye bağırmak hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, zengin için yoksulluğa, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada abi diye bağırmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, parasız ve işsiz kalacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba diye ağlamak kişinin hayat sevincinin artacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments