Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba diye ağlamak

Rüyada baba diye ağlamak

Rüyada baba diye ağlamak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, önünün açık olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, edilen duaların tutacağına delalettir.

Rüyada baba diye ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin eksiklerini kapatmanız, hareketlerini düzeltmeye çalışmanız gerekebilir veya ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz.

Rüyada baba diye ağlamak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada biri öldü diye ağlamak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalettir.

Rüyada anne diye ağlamak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada baba diye bağırmak geçici olarak rahatsızlanacağına, makbul olan mallar edineceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba diye seslenmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeter diye bağırmak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet eder.

Rüyada imdat diye bağıran birini görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine tabir olunur.

Rüyada yardım edin diye bağırmak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments