Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta oda görmek

Rüyada tahta oda görmek

Rüyada tahta oda görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, mutluluk bulacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada tahta oda gördüyseniz:

  • Diğerlerini tetikleyen fikirler size mantıklı görünmeyebilir.

Rüyada tahta oda görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kırığı görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işarettir.

Rüyada tahtadan tuvalet görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta toplamak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, insanların alım gücünün azalacağına, prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak özgüveninin artacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada tahta parçası görmek elinin darlık içinde kalacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta kırdıgını görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments