Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta parçası görmek

Rüyada tahta parçası görmek

Rüyada tahta parçası görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta parçası gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Rüyada tahta parçası görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada tahta parçası toplamak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaya parçası görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada diş parçası görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada insanın parçalandığını görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, tüm parasını kaybedeceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerinin parçalandığını görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, büyük maddi kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada iki parça et görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Rüyada saatin parçalandığını görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments