Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kırdıgını görmek

Rüyada tahta kırdıgını görmek

Rüyada tahta kırdıgını görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, hayatın yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, yalan söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta kırdıgını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir, sosyal aktiviteler esnasında karşılaşmalar olabilir veya romantik planlar yapılabilir.

Rüyada tahta kırdıgını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada başkasının odun kırdığını görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini kırdığını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, muradına eremeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada başkasının cam kırdığını görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, itibarını zedeleyeceğine inanılır.

Rüyada kırda çiçek toplamak geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına yorulur.

Rüyada odun kırdığını görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fındık kırdığını görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, istihdam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi dişini kırdığını görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, zengin için yoksulluğa, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments