Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta mezar görmek

Rüyada tahta mezar görmek

Rüyada tahta mezar görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta mezar gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Rüyada tahta mezar görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret eder.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Rüyada mezar tahtasını görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, örnek insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta mezar taşı görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar tahtası görmek sermaye elde edeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret eder.

Rüyada tahta fıçı görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada tahta parçası toplamak çok iyi işler yapılacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada tahtadan köprü görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments