Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar tahtasını görmek

Rüyada mezar tahtasını görmek

Rüyada mezar tahtasını görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, haksızlık yapmayacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet eder.

Rüyada mezar tahtasını gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz veya planlarınız olabilir.

Rüyada mezar tahtasını görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta mezar görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada tahta mezar taşı görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada mezar tahtası görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, aile içinde de bereketin artacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak her daim bereketli işler yapacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada et tahtası görmek kafasını toparlayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada kuru tahta görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada tahta oturmak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments