Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar tahtası görmek

Rüyada mezar tahtası görmek

Rüyada mezar tahtası görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar tahtası gördüyseniz:

  • Problemleri hızla çözüp yolunuza devam etmenizde fayda var.

Rüyada mezar tahtasını görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada tahta mezar taşı görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tahta mezar görmek geriye doğru gideceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada mezar tahtası görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tahtadan cami görmek başarı elde edeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işarettir.

Rüyada tahta çivilemek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tahta palet görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, zor günlerden geçeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments