Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazısız mezar taşı görmek

Rüyada yazısız mezar taşı görmek

Rüyada yazısız mezar taşı görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına inanılır.

Rüyada yazısız mezar taşı gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız dahi, uzun süreli arkadaşlıklarınıza veya iş birliklerinize zarar vermek istemiyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada arapça yazılı mezar taşı görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar taşına yazı yazmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazılı mezar taşı görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazısız mezar taşı görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşı yazısı okumak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine delalet eder.

Rüyada yazılı taş görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine alamet eder.

Rüyada arapça yazılı taş görmek başarı için fırsatların artacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, en pahalı evlerde oturacağına inanılır.

Rüyada taşa yazı yazmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments