Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta parçası toplamak

Rüyada tahta parçası toplamak

Rüyada tahta parçası toplamak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta parçası toplamak gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleyip ilerlememe veya devam edip etmemem arasında gidip geliyor olabilirsiniz.

Rüyada tahta parçası toplamak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine delalettir.

Rüyada tahta parçası görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada odun parçası toplamak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet eder.

Rüyada ekmek parçaları toplamak ihtiyaçlarını giderebileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam parçalarını toplamak aldığı borçların katbekat artacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada cam parçaları toplamak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, elinin de bollaşacağına işarettir.

Rüyada kuran parçalarını toplamak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, planların aksayacağına tabir olunur.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments