Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kurusu öldürdüğünü görmek

Rüyada tahta kurusu öldürdüğünü görmek

Rüyada tahta kurusu öldürdüğünü görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, onları okula göndereceğine işaret eder.

Rüyada tahta kurusu öldürdüğünü gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Rüyada tahta kurusu öldürdüğünü görmek işte de mutlu olunacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına inanılır.

Rüyada tahta kurusu öldürmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kuru tahta görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta biti görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına yorulur.

Rüyada tahta kurdu görmek çalıştığına değeceğine, her zaman hürmet göreceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta bacak görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, büyük atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada tahta çatal görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işarettir.

Rüyada evde tahta görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments