Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta bacak görmek

Rüyada tahta bacak görmek

Rüyada tahta bacak görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına alamet eder.

Rüyada tahta bacak gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.

Rüyada tahta bacak görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada hamur tahtası görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine delalet eder.

Rüyada tahta fırçası görmek malından ve parasından kaybedeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, kadim dostlar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta araba görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalettir.

Rüyada büyük tahta görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta mezar görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta sedir görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet eder.

Rüyada tahta mezar taşı görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments