Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kurdu görmek

Rüyada tahta kurdu görmek

Rüyada tahta kurdu görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta kurdu gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinin veya rutin ödemelerin yeni yıldan önce düzene sokulması gerekebilir.

Rüyada tahta kurdu görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada tahta yatak görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada tahta divan görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada tahta merdivenden düşmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine tabir olunur.

Rüyada tahta kova görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada teneşir tahtası görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara tahtayı silmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada eski tahta sandalye görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments