Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kurusu öldürmek

Rüyada tahta kurusu öldürmek

Rüyada tahta kurusu öldürmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, toparlanacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalettir.

Rüyada tahta kurusu öldürmek gördüyseniz:

  • Duygularınız bazı alanlarda değişiklik yapmanızı engelleyebilir ya da planlarınızda değişikliğe neden olabilir.

Rüyada tahta kurusu öldürdüğünü görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta kurusu öldürmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, huzurunun da yerine geleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına inanılır.

Rüyada kuru tahta görmek dertlerin başlayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahtaya isim yazmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamur tahtası görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yazı tahtası görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahtadan köprü görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahtalı ev görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments