Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta yatak görmek

Rüyada tahta yatak görmek

Rüyada tahta yatak görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta yatak gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Rüyada tahtadan yatak görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta yatakta yatmak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta yatak görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına tabir olunur.

Rüyada tahtadan düşmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Rüyada tahta sopa görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Rüyada tahta yemek başarıyla geleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta atmak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işarettir.

Rüyada tahta kepçe görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments