Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta divan görmek

Rüyada tahta divan görmek

Rüyada tahta divan görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, işlerin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada tahta divan gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada tahta divan görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine alamet etmektedir.

Rüyada divan görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir divan görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, malında zulüm meydana gelmesine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada divanda yatmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada eski divan görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada divana oturmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada divan örtüsü görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada divan altına saklanmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments