Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kasa görmek

Rüyada tahta kasa görmek

Rüyada tahta kasa görmek ekonomik gücün çoğalacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet eder.

Rüyada tahta kasa gördüyseniz:

  • Ekip halinde çalışmayı öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada tahta kasa görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına alamet eder.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek sevinç gözyaşları dökmeye, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasada para görmek çok zengin olacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, malını ve canını riske edeceğine tabir olunur.

Rüyada kasa anahtar görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine yorulur.

Rüyada bir kasa altın görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada kasanın soyulduğunu görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para kasası görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kasaya para koymak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments