Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasa anahtar görmek

Rüyada kasa anahtar görmek

Rüyada kasa anahtar görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasa anahtar gördüyseniz:

  • Size sevgisini dile getiren kişilere karşı koymanız zor olabilir.

Rüyada anahtarla kasa açmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kasa anahtarı görmek adının ülke dışında yayılacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kasa anahtar görmek büyüyeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çelik kasa anahtarı görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kasa içinde para görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada kasadan para almak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş para kasası görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işarettir.

Rüyada kasayla ekmek görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments