Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kasa yeşil elma görmek

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kasa yeşil elma gördüyseniz:

  • İşte o zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine tabir olunur.

Rüyada elma kasası görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bir kasa elma görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasa kasa elma görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasayla elma görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kasada elma görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işaret eder.

Rüyada kasalarla elma görmek işe zorla gidip geleceğine, içinin de rahat edeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil elma yemek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments