Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasaya para koymak

Rüyada kasaya para koymak

Rüyada kasaya para koymak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına alamet eder.

Rüyada kasaya para koymak gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Rüyada kasaya para koymak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasada kağıt para görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş para kasası görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kasa para görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kasayla para görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kasa içinde para görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına işaret eder.

Rüyada kasadan para çalmak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, keyfinin kaçacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına rivayet eder.

Rüyada kasada para görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments