Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasada para görmek

Rüyada kasada para görmek

Rüyada kasada para görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasada para gördüyseniz:

  • Doğru etki yaratmanız durumunda fırsatlar ard arda ortaya çıkabilir.

Rüyada kasada para görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine işaret eder.

Rüyada kasadan para çaldığını görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasayla para görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi para dolu kasa görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına alamet eder.

Rüyada bir kasa para görmek o kimselerden menfaat göreceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına delalettir.

Rüyada para dolu kasa görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kasa dolusu para görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına tabir olunur.

Rüyada kasadan para çalmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments