Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para kasası görmek

Rüyada para kasası görmek

Rüyada para kasası görmek nimetin ve kazancın artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada para kasası gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Rüyada kasayla para görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasadan para çaldığını görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada içi para dolu kasa görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasaya para koymak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalettir.

Rüyada kasa içinde para görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine delalettir.

Rüyada boş para kasası görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına alamet eder.

Rüyada çelik para kasası görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada kasadan para çalmak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments