Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasanın soyulduğunu görmek

Rüyada kasanın soyulduğunu görmek

Rüyada kasanın soyulduğunu görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasanın soyulduğunu gördüyseniz:

  • İnsanları kendilerinden korumak zordur.

Rüyada kasanın soyulduğunu görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada boş kasa görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına delalettir.

Rüyada çelik kasa anahtarı görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada kasayla armut görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kasada kağıt para görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada araba kasasına binmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çelik kasa açmak daha fazla kazanç elde edeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kasası görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments