Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kırmak

Rüyada tahta kırmak

Rüyada tahta kırmak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, zor bir duruma düşüleceğine, büyüleyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına alamet eder.

Rüyada tahta kırmak gördüyseniz:

  • Seyahatlere çıkabilir ya da şehir içinde uzun olduğu söylenebilecek mesafelere ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada tahta kapıyı kırmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada tahta kapı kırmak kendisine yeni kısmetler sunacağına, beklediklerini duyacağına, iş kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta kırmak bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet eder.

Rüyada tahta masa taşımak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Rüyada tahta bilezik görmek anne baba duası alacağına, gözyaşı dökeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Rüyada tahta bisiklet görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta bavul görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, onu darda bırakmayacağına, hileye, fesada bulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments