Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğmenin koptuğunu görmek

Rüyada düğmenin koptuğunu görmek

Rüyada düğmenin koptuğunu görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına alamet eder.

Rüyada düğmenin koptuğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Rüyada yeşil düğme görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada inci düğme görmek para kazanmaya, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına işarettir.

Rüyada düğme aramak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğmeler görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına alamet eder.

Rüyada renkli düğme görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kırık düğme görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada bebek düğmesi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalettir.

Rüyada kol düğmesi hediye etmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, hayırlı işler yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments