Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise düğmesi görmek

Rüyada elbise düğmesi görmek

Rüyada elbise düğmesi görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kötü günlerin geride kalacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, borçların kısa sürede kapanacağına işarettir.

Rüyada elbise düğmesi gördüyseniz:

  • Kalbiniz kırılabilir.

Rüyada elbise düğmesi görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına alamet eder.

Rüyada düğmenin kopması görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine tabir olunur.

Rüyada kol düğmesi aramak helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada düğme sökmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine inanılır.

Rüyada kopmuş düğme görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada inci düğme görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğme toplamak çok sıkıntı çekeceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada perde düğmesi görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments