Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kaşık yıkamak

Rüyada tahta kaşık yıkamak

Rüyada tahta kaşık yıkamak Allah katında günahlarının affolacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada tahta kaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada tahta kaşık yıkamak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya yorulur.

Rüyada tahta kaşık görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tahta kaşık kırıldığını görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada tahta kaşık satın almak işten yana kısmetinin kapanacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık almak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulur.

Rüyada tahta kaşık çatal görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kaşıkla oynamak iyi geçiminin biteceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments