Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azraille savaşmak

Rüyada azraille savaşmak

Rüyada azraille savaşmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, ticarette ilerleyeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azraille savaşmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da kişiler sinirlerinize hakim olmakta zorlanmanıza neden olabilir.

Rüyada kılıçlarla savaşmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada zombilerle savaşmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada askerlerle savaşmak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada iblisle savaşmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı savaşmak maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, engel teşkil edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada teröristlerle savaşmak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla savaşmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, yaşamını kolaylaştıracağına tabir olunur.

Rüyada gemide savaşmak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments