Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iblisle savaşmak

Rüyada iblisle savaşmak

Rüyada iblisle savaşmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iblisle savaşmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler yakınınızdaki bir kişiyle sorunlarınızı da etkileyebilir.

Rüyada iblisle savaşmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada iblis öldürmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına yorulur.

Rüyada iblisi yenmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada iblisi dövmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, iş değişikliğine gidileceğine delalettir.

Rüyada siyah iblis görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada şeytan iblis görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına delalet eder.

Rüyada iblisi öldürmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işaret etmektedir.

Rüyada iblis olmak hayırlı bir evlat olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments