Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçlarla savaşmak

Rüyada kılıçlarla savaşmak

Rüyada kılıçlarla savaşmak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kılıçlarla savaşmak gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Rüyada kılıçla savaşmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçlarla savaşmak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada islam için savaşmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerle savaşmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, karamsarlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada savaşmak ve vurulmak huzurlu günler geçirileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada terörle savaşmak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada hayvanlarla savaşmak bereketin geleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada gemide savaşmak sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments