Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teröristlerle savaşmak

Rüyada teröristlerle savaşmak

Rüyada teröristlerle savaşmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada teröristlerle savaşmak gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Rüyada teröristlerle savaşmak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine işaret eder.

Rüyada teröristle savaşmak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada teröristin öldüğünü görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evde terörist görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet eder.

Rüyada terörist tarafından yakalanmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada teröristler tarafından kaçırıldığını görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına delalettir.

Rüyada teröristi öldürmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments