Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı savaşmak

Rüyada silahlı savaşmak

Rüyada silahlı savaşmak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işarettir.

Rüyada silahlı savaşmak gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Rüyada silahlı savaşmak mesleğinde uzmanlaşacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada silahla savaşmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sıkıntıya düşüreceğine delalettir.

Rüyada silahsız savaşmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada silahlarla savaşmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Rüyada vatan için savaşmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek başına savaşmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, toplumda yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada atlarla savaşmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada teröristle savaşmak sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments