Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını tabutta görmek

Rüyada başkasını tabutta görmek

Rüyada başkasını tabutta görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını tabutta gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada ölmüş kişinin tabutunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, önünü göremez olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada birini tabuta koymak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabutun yanında oturmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada annesini tabutta görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu açmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine alamet eder.

Rüyada tabutta kendini görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker tabutu taşımak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına alamet eder.

Rüyada ölü birinin tabutunu görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments