Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun içine yatmak

Rüyada tabutun içine yatmak

Rüyada tabutun içine yatmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada tabutun içine yatmak gördüyseniz:

  • Sizin için en önemli olan işlere odaklanmalısınız.

Rüyada tabutun içine yatmak insanları kıracağına ve üzeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişiyi tabutta görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, gönlünce harcama yapmasına delalettir.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın tabutunu görmek şansının her zaman yaver gideceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalet eder.

Rüyada evde tabutlar görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutta kendini görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı birini tabutta görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments