Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını tabutta görmek

Rüyada yakınını tabutta görmek

Rüyada yakınını tabutta görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını tabutta gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada yakınının tabutunu görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, ihanete uğrayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir yakınının tabutunu görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulur.

Rüyada yakınını tabutta görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınını tabutta görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalettir.

Rüyada şehiti tabutta görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini tabutta görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına işarettir.

Rüyada bir insanı tabutta görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments