Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin tabutunu görmek

Rüyada ölen birinin tabutunu görmek

Rüyada ölen birinin tabutunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin tabutunu gördüyseniz:

  • Aile yaşamında gelişebilecek sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşacaklar.

Rüyada küçük tabutlar görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, onurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini tabutta görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanı tabutta görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada tabuta sarılı bayrak görmek ticarette ilerleyeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutun içine girmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada canlı birini tabutta görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığının tabutunu görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments