Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun üzerine oturmak

Rüyada tabutun üzerine oturmak

Rüyada tabutun üzerine oturmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada tabutun üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada tabutun üzerine oturmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üstüne oturmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üzerinde oturmak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalettir.

Rüyada tabutun yanında oturmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine yorulur.

Rüyada eşinin tabutunu görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliya tabutu görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının tabutunu görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, maddi durumun düzeleceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments