Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun yanında oturmak

Rüyada tabutun yanında oturmak

Rüyada tabutun yanında oturmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun yanında oturmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Rüyada tabutun yanında oturmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına tabir olunur.

Rüyada tabutun üzerinde oturmak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına alamet eder.

Rüyada tabutun üstüne oturmak kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun üzerine oturmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yeni duygular tadacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın yanında oturmak mal ve rızkın çoğalmasına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada sobanın yanında oturmak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, tüm özlemini gidereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin yanında oturmak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işaret eder.

Rüyada başbakanın yanında oturmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments