Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının tabutunu görmek

Rüyada bir yakınının tabutunu görmek

Rüyada bir yakınının tabutunu görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, huzur ve şifa bulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınının tabutunu gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.

Rüyada yakınının tabutunu görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınını tabutta görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, doğru adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınını tabutta görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada bir yakınının tabutunu görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabutun yanında oturmak hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun tabutunu görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü tabuta koymak kısa süreli hastalık yaşamasına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments