Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun üzerinde oturmak

Rüyada tabutun üzerinde oturmak

Rüyada tabutun üzerinde oturmak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Rüyada tabutun üzerine oturmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstüne oturmak o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, deniz aşırı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun yanında oturmak sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada tabutun üzerinde oturmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölüyü tabutta görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, inancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annenin tabutunu görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada eşini tabutta görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments