Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin tabutunu görmek

Rüyada eşinin tabutunu görmek

Rüyada eşinin tabutunu görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin tabutunu gördüyseniz:

  • Her ne kadar koşullar öyle gerektiriyor gibi görünse de, prensiplerinizden vazgeçmeniz veya olmadığınız birisi gibi davranmaya çalışmanız gerekmiyor.

Rüyada eşinin tabutunu görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada eşini tabutta görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini tabutta görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, mal ve rızkın çoğalmasına tabir olunur.

Rüyada babanın tabutunu görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri tabutta görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına işarettir.

Rüyada sevgilini tabutta görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kişinin tabutunu görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments