Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini tabutta görmek

Rüyada eşini tabutta görmek

Rüyada eşini tabutta görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, saygınlık göreceğine işarettir.

Rüyada eşini tabutta gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmek ise size kalıyor.

Rüyada eşinin tabutunu görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini tabutta görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Rüyada annenin tabutunu taşımak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ağız tadına kavuşacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalettir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek sıkıntılarının daha da artacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker tabutu görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada küçük tabutlar görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada kardeşini tabutta görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, rahat rahat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, eskileri yâd edeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments