Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranın üstüne oturmak

Rüyada kuranın üstüne oturmak

Rüyada kuranın üstüne oturmak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına alamet eder.

Rüyada kuranın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

Rüyada kuranı kerimin üstüne oturmak bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada kuranın üstüne oturmak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına inanılır.

Rüyada toprağın üstüne oturmak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta üstüne oturmak birlikteliğe başlayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına tabir olunur.

Rüyada karın üstüne oturmak borçların hafifleyeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada yılanın üstüne oturmak kişinin malını kaybedebileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğin üstüne oturmak maaşının artacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurtanın üstüne oturmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments