Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak bir anda atılıma geçeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın üstüne binmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü üstüne oturmak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne oturmak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğin üstüne oturmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, maddi durumun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranın üstüne oturmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin üstüne oturmak borçlarının biteceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta üstüne oturmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments