Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun üstünden geçmek

Rüyada tabutun üstünden geçmek

Rüyada tabutun üstünden geçmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, rahat erileceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tabutun üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine katkıda bulunmak yerine kendi yaşamınızı geliştirmenize fayda sağlayacak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada tabutun üstünden geçmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabutun üstünde bayrak görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada tabutun üstünde gelinlik görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sağlığının yerinde olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünden atlamak büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, mevki makam sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ticarete atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments